Zimski odbojkaški kamp 2021.

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će ORK „Feniks Čukarički“ u periodu zimskog raspusta (07.02 – 14.02.2021. godine) organizovati „ZIMSKI ODBOJKAŠKI KAMP – ARANĐELOVAC 2021.“. U srcu mirnog banjskog mesta, deca će biti smeštena u hotelu „Rujna zora“, koji pored sale za ručavanje sa preko 250 mesta, omogućava smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Pored toga hotel deci pruža mogućnost uživanja u stonom tenisu, diskoteci, a posebnu radost deca doživljavaju u hotelskom zatvorenom bazenu. Ishrana će biti po unapred predviđenom jelovniku koji ćemo sačiniti u saradnji sa nutricionistom kluba. Pored sva tri obroka, deci je u jelovnik posebno dodata obavezna voćka posle večere.

                Treninzi će se održavati u sportskom centru pomenutog grada, u koji su prošle godine uložena značajna sredstva, upravo za poboljšavanje uslova treniranja odbojkaških ekipa, stavljanjem tarafleksa kao posebne podloge za trening odbojkaša. Na svakom treningu će biti po dva licencirana trenera zadužena za tu ekipu, a pod stručnim nadzorom prof. dr Predraga Nemeca i dr Gorana Brezića, prof. fizičke kulture.

U cenu kampa uračunati su prevoz, smeštaj, hrana, korišćenje bazena, korišćenje sportske hale za dva treninga dnevno, korišćenje pratećih objekata hotela i izlet.
                Kako je neophodno blagovremeno da rezervišemo broj mesta u hotelu, molimo sve članove koji su zainteresovani da se obrate svom treneru za sve neophodne informacije.
 
ORK “Feniks Čukarički”