Jun – Mesec Turnira, Poduhvata i Pobeda!

Pozdrav dragi Feniksovci! Nadamo se da uživate u letnjem vremenu i da se ponekad setite odbojke i dok odmarate! Ovaj mesec je bio pun izazova i novih dostignuća, te nam je drago da podelimo uspeh i trud našeg kluba.

 

U subotu 17.06. održan je prvi turnir ORK „Feniks Čukarički“! Turnir je bio pozivnog karaktera i na naše zadovoljstvo pozivu su se odazvale ekipe: OK „Tent“, OK „Meteor“, OK „Panda“ i OK „Libero“. Sa dve ekipe domaćina (ekipa 6. razreda i ekipa 5. razreda) ukupno je bilo 6 ekipa, razvrstane u dve grupe.

Nakon takmičenja po grupama pristupilo se razigravanju za plasman. Devojke ORK „Feniks Čukarički“  (uzrasta 6. razred) zauzele su u grupi prvo mesto i u finalu su savladale vršnjakinje iz OK „Libero“ rezultatom 2:0, a time i osvojile prvo mesto na turniru!

Njihove mlađe klupske drugarice, nakon grupne faze takmičenja, zauzele su 2. mesto u grupi i igrale su protiv odličnog protivnika OK „Panda“ za treće mesto. U veoma neizvesnoj borbi devojčice ORK „Feniks Čukarički“, nošene navijanjem svojih starijih drugarica, su izvojevale pobedu i time osvojile 3. mesto na turniru!

Čestitamo devojkama na prikazanoj fer, korektnoj i požrtvovanoj igri, a naročito na osvojenom 1. i 3. mestu!

Osim uspeha na našem turniru, takođe smo ponosni na uspeh naših seniorki koje su u Opštinskoj ligi osvojile 3. mesto! Bravo devojke!

Pošto je Feniksov turnir u toku, s ponosom možemo reći i da su juče, 25. juna, dostignitu novi uspesi! Naša muška ekipa je takođe učestvovala i osvojila 2. mesto, dok su naše Pionirke uspele da osvoje 1. mesto! Svaka čast!

 

Kao što možete videti, ovaj mesec je bio veoma uzbudljiv, a ako želite da osetite makar delić svega kroz šta su prošli naši vredni Feniksovci, možete videti fotografije u galeriji ili klikom ovde.